Termeni și condiții

Codul promoțional Monese SUN2022 pentru clienții noi

 1. Această ofertă este deschisă tuturor clienților noi Monese, până pe 30 iunie 2022.

 2. Pentru a beneficia de această ofertă trebuie să îți deschizi un cont Monese folosind codul de invitație SUN2022 pe care îl găsești în aplicație, înainte de data de încheiere a promoției menționată mai sus.

 3. Această ofertă nu este disponibilă clienților existenți Monese.

 4. Această ofertă este disponibilă pentru conturile în GBP, EUR și RON.

 5. Un bonus de 10 GBP / 10 EUR / 30 lei va fi depus în contul tău Monese odată ce faci prima tranzacție cu cardul. Este posibil să dureze câteva ore pentru ca plata să se șteargă înainte de a primi bonusul.

  5.1. Tranzacția trebuie efectuată folosind un card fizic, care trebuie comandat și activat înainte de efectuarea tranzacției. Se poate aplica o taxă de livrare a cardului.

  5.2. Tranzacțiile efectuate folosind un card virtual se vor califica numai după ce cardul fizic a fost comandat și activat.

  5.3. Nu există o valoare minimă pentru o tranzacție eligibilă, dar tranzacțiile cu alte produse de servicii financiare (cum ar fi plata facturilor de card de credit, bancomate și PayPal) sunt excluse.

 6. Un singur cod poate fi utilizat pentru fiecare client.

 7. Acest cod nu poate fi utilizat împreună cu niciun alt cod promoțional, cum ar fi un cod din programul nostru Invite & Earn.

 8. Pentru orice problemă legată de această promoție, te rugăm să contactezi serviciul nostru de asistență.