Usługi

Spune „Bună!” conturilor în RON

Prezentarea noilor conturi RON - complet localizate, cu numere și carduri de cont românești

Monica w February 20, 2019

RON Hero RO

Astăzi, oricine poate deschide un cont în Monese în câteva minute și să cheltuiești ca un localnic în mai mult de 20 de țări. Iar de astăzi, inclusiv în România!

Dacă locuiești în România sau dacă ești un cetățean român aflat în străinătate, poți deschide acum un nou cont în RON, cu un număr de cont românesc complet local (IBAN) și un card de debit RON!

Iată câteva motive pentru care ar trebui să deschizi un cont în RON…

RON Visual 1 RO

Cheltuiește ca un localnic

Conturile monese în GBP și EUR sunt deja disponibile de ceva vreme. Cu toate acestea, dacă locuiești în România, tot nu este ideal să optezi pentru schimbul valutar la fiecare tranzacție, chiar dacă cotele sunt generoase. Cu noul tău cont în RON, vei putea cumpăra, cheltui și economisi ca un adevărat localnic folosind moneda locală, leul românesc.

Trimite și primește bani local

Vorbind de nivel local, vei putea, de asemenea, să trimiți și să soliciți bani, util pentru a gestiona plățile interne. De asemenea, veii putea efectua transferuri periodice de sume fixe către furnizorii de servicii cu ajutorul funcționalității de plăți recurente. De asemenea, poți efectua transferuri locale către alte bănci din țară și chiar să primești salariul în cont. Acest lucru este posibil datorită parteneriatului nostru bancar local cu Libra Internet Bank. Parteneriatul cu Libra ne permite să răspundem nevoilor fundamentale ale clienților noștri, oferind în același timp un cont mobil rapid, simplu și intuitiv.

Transferuri instante și gratuite între conturile Monese

Trimite și solicită plăți ușor și instantaneu de la familie și prieteni, care au deja un cont Monese - absolut gratuit! Aceasta include, de asemenea, transferuri internaționale instantanee între conturile RON, EUR și GBP Monese, fără costuri.

Un card de debit contactless în moneda locală

Odată deschis contul Monese RON, vei putea comanda unul dintre cardurile noastre Monese asociate cu planul ales. Cardurile noastre sunt carduri de debit pre-plătite Mastercard, pe care le poți utiliza pentru a cheltui sau retrage bani oriunde în lume. Iată câteva lucruri pe care le poți face:

  • Efectua tranzacții online sigure când faceți cumpărături online cu 3D Secure
  • Blochează și deblochează cardul direct din aplicație - astfel încât, dacă îți pierzi cardul, te poți asigura că banii tăi vor rămâne în siguranță
  • Efectuează plăți contactless
  • Configurează-ți cardul Monese cu Apple Pay pentru un mod mai sigur, privat și mai simplu de a plăti.

Cum să-ți deschizi contul RON

RO Teaser RO

Dacă deja folosești Monese, atunci adăugarea unui cont RON în contul tău existent Monese este super simplu. Tot ce trebuie să faci constă în câteva apăsări:

În ecranul de start, apasă pe butonul „Cont” în (partea stângă sus) Apoi apasă pe butonul, „Adaugă cont” Selectează RON, urmează instrucțiunile și apoi va fi gata în scurt timp

Să ai în vedere că în acest moment, conturile RON sunt disponibile doar pentru cetățenii și rezidenții români.

Dacă vrei să afli mai multe despre conturile RON, poți explora Centrul de Ajutor. Iar dacă ai întrebări, echipa noastră de Relații Clienți îți stă la dispoziție, chiar în limba română.

Dacă nu folosești Monese încă, descărca aplicația și începe acum:

Suntem foarte încântați să vedem cum noile noastre conturi în RON îți pot face viața mai ușoară. Ne-am bucura plăcere să îți aflăm părerea despre noile conturi în lei, alături de orice alte sugestii cu privire la funcționalitățile pe care le dorești pe viitor! Ne poți contacta pe Facebook, Twitter sau Instagram sau ne poți trimite un email la community@monese.com.

Gestionează-ți banii mai inteligent și mai ușor

RON Visual 2 RO

Pentru a te ajuta să îți gestionezi banii mai bine printr-un mod simplu și convenabil, cu noul tău cont Monese vei putea:

  • Avea mai mare control asupra banilor tăi, îți ei putea urmări cheltuielile cu ajutorul sumarului de cheltuieli și poți seta bugete săptămânale sau lunare - toate într-un singur loc!
  • Fi la curent cu tranzacțiile contului tău prin notificări instante
  • Adaugă bani în cont instant cu ajutorul funcționalității de reîncărcare prin card de debit
  • Crea un card virtual și profitați la maxim de această alternativă fantastică pentru o tranzacție online simplă, sigură și rapidă.
  • Economisi la comisioanele aferente retragerilor de numerar sau trimiteți bani în străinătate cu ratele noastre mici de conversie.
  • Folosiți ghivecele Monese pentru a vă ajuta să puneți bani deoparte pentru acele ocazii speciale.

Suntem încântați să vedem cum veți folosi noul dvs. cont RON. Nu uitați să vă invitați prietenii la Monese și să câștigați bani cu programul nostru de recomandări.

Udostępnij artykuł

Ostatnie artykuły