Privaatsus

See privaatsusteatis selgitab, milliseid isikuandmeid me kogume, mida me sellega teeme, kellega me neid jagame, kui kaua me neid säilitame ja millised seaduslikud õigused sul on.

Ühendkuningriigi klientide jaoks on Monese Ltd ja Monese Finance Ltd sinu isikuandmete vastutavateks töötlejateks. See tähendab, et nad vastutavad sinu isikuandmete kasutamise üle otsustamise eest ning meie krediidi- ja kindlustustoodete puhul teevad nad seda ühiselt.

Euroopa Majanduspiirkonna (EMP) klientide jaoks on sinu isikuandmete vastutav töötleja Monese EU.

Kui viitame selles teatises "Monese" või "meie", viitab see ülalnimetatud ettevõtetele, olenevalt sinu asukohast. Kui sa pole kindel, milline ettevõte on asjakohane, vaata oma konto tingimusi või võta ühendust Monese'i andmekaitsespetsialistiga (vt allpool). Teatud selle teatise jaotised võivad kehtida ainult klientidele, kellel on meie juures teatud kontod (nt krediiditooted). Kui see on nii, oleme seda privaatsusteatises selgelt väljendanud.

1. Isikuandmed, mida sinu kohta hoiame

Sinu isiku- ja kontaktandmed

See hõlmab sinu kohta käivat isiklikku teavet (näiteks nimi, sünniaeg, elukoha aadress, kodakondsus, passi number) ja kontaktandmeid.

Enamasti annad meile infot Monese teenuste seadistamise ja haldamise ajal isikut tõendavate dokumentide, video selfie ja muude isikuandmete kujul, mida oled meiega jaganud. Mõnel juhul võib seda pakkuda kolmas osapool, kui oled andnud neile oma nõusoleku meiega info jagamiseks.

Kolmandad isikud, keda kasutame hoolsuskohustuse täitmiseks, võivad meile pakkuda täiendavaid identiteedi ja kontaktandmeid (näiteks pettuste ennetamise agentuurid). Lisaks võime hankida identiteedi ja kontaktandmeid avalikult kättesaadavatest allikatest, näiteks äriregistrist ja valimisregistritest.

Panganduse ja teenuste andmed

See on teave sinu Monese kontode, seotud deebetkaartide ja muude toodete ja teenuste kohta, mille oled meilt hankinud. See sisaldab selliseid asju nagu pangakontode numbrid, kontojäägid ja teave tehingute kohta. Teave luuakse siis, kui kasutad meie teenuseid, ja mõnel juhul jagavad seda meile organisatsioonid, mida kasutame oma pangateenuste osutamiseks.

Kui oled oma Monese'i konto sidunud mõne meie partnerteenusega (näiteks Aviose preemiaprogrammiga), võime omada nende teenuste pangaandmeid.

Teave, millele lubad juurdepääsu oma telefonis

See on telefoni salvestatud teave, millele lubad meile selgesõnaliselt juurde pääseda (näiteks aadressiraamat, fotod ja geograafilise asukoha andmed).

Tehnilised andmed

See on teave sinu kasutatava telefoni kohta (näiteks brauseri versioon, ajavööndi seaded, telefoni opsüsteem, IMEI number, IP-aadress ja muud tehnilised sätted). Seda teavet kogutakse automaatselt, kui kasutad Monese äppi.

Analüüs

See sisaldab teavet selle kohta, kuidas sa meie teenust kasutad. Kogume seda teavet automaatselt, kui külastad meie veebisaiti või kasutad Monese'i rakendust. Selle saavutamiseks vajalike küpsiste kasutamist aitame selgitada meie küpsiste kasutamise põhimõtetes https://monese.com/cookies.

Erikategooria andmed

See on teave, mida seadusandjad peavad tundlikumaks, sealhulgas rass, etniline päritolu, poliitilised vaated, religioon, ametiühingusse kuulumine, geneetika, biomeetria, tervis ja seksuaalne sättumus. Me ei töötle selle kategooria andmeid, välja arvatud sinu esitatud videoselfi ja foto-ID, et saaksime sinu isikut kontrollida. Siiski võib meil olla erikategooria andmeid, kui need sisalduvad dokumentides, mille oled meile esitanud (nt isikut tõendav dokument), või kui kolmandad isikud esitavad need meile (nt üksikasjad kuritegeliku tegevuse kohta politseilt). Sellisel juhul töötleme seda teavet ainult ranges kooskõlas seadusega.

2. Mida me teeme isikuandmetega

Kasutame isikuandmeid ainult suurepäraste pangandusteenuste osutamiseks ja kui selleks on seaduslik alus.

Lepinguliste kohustuste täitmiseks kasutame sinu isikuandmeid, et:

  • Pangateenuste ja muude sellega seotud teenuste haldamine ja osutamine (näiteks kontole raha lisamine, maksed, otsekorraldused, püsikorraldused ja rahvusvahelised ülekanded, samuti täiendavad kontohüvitiste teenused).
  • Monese'i rakenduse kaudu kvaliteetse kasutajakogemuse arendamine ja pakkumine.

Juriidiliste kohustuste täitmiseks kasutame sinu isikuandmeid, et:

  • Identiteedi tuvastamine Monese'i konto taotlemisel.
  • Rakenduste kontrollimine teatud pettuste ennetamise ja sanktsioonide andmebaasides.
  • Meetmete rakendamine, et tuvastada ja ennetada finantskuritegusid (näiteks rahapesu, pettuse ja terrorismi rahastamine).
  • Vastutustundlike laenuotsuste tegemiseks.

Meie õigustatud huvides on kasutada sinu isikuandmeid:

  • Hoida sind kursis Monese teenuste olekuga.
  • Pakkuda maailmatasemel klienditeeninduskogemust.
  • Teha lihtsam krediidiuuring, et hinnata sinu sobivust meie teenustega.
  • Kontrollida rakendusi teatud pettuste ennetamise andmebaasides.

Kui meie ja pettuste ennetamise agentuurid sinu isikuandmeid töötlevad, teeme seda lähtuvalt sellest, et meil on õigustatud huvi pettuste ja rahapesu tõkestamiseks, et kaitsta oma ettevõtet ja järgida meie suhtes kehtivaid seadusi. Selline töötlemine on ka taotletud teenuste või rahastamise lepinguline nõue.

Kui meie või pettuste ennetamise agentuur tuvastavad, et kujutad endast pettuse või rahapesu riski, võime keelduda taotletud teenuste ja finantseerimise pakkumisest või võime lõpetada olemasolevate teenuste pakkumise. Pettuste tõkestamise agentuurid säilitavad pettuste ja rahapesuga seotud riskide kohta registri, mille tulemusel võivad teised keelduda sulle teenuste pakkumisest, rahastamisest või töötamisest.

Sinu isikuandmete töötlemise osana võidakse otsuseid teha automatiseeritud vahenditega. See tähendab, et võime automaatselt otsustada, et kujutad endast pettuse või rahapesu riski, kui meie töötlemine näitab, et sinu käitumine viitab rahapesule või petturlikule käitumisele; või on vastuolus sinu varasemate avaldustega; või näib, et oled oma tegelikku identiteeti tahtlikult varjanud. Sul on õigused seoses automatiseeritud otsuste tegemisega: kui soovid rohkem teada, võta meiega ühendust, kasutades allolevaid andmeid. Kasutame uusimat tehnoloogiat, et teha automatiseeritud otsuseid identiteedi kontrollimiseks ja finantskuritegude tuvastamiseks. Võid meiega ühendust võtta, et paluda isikul automatiseeritud otsus üle vaadata.

Meie õigustatud huvides on kasutada sinu isikuandmeid:

  • Pakkuda teavet Monese toodete ja teenuste kohta, mis meie arvates võiksid sulle meeldida. See kehtib ainult siis, kui oled Monese konto registreerunud pärast 10. augustit 2020, vastasel juhul edastame selle teabe ainult siis, kui oled andnud oma nõusoleku.

  • Klientide käitumise analüüsimine, et paremini mõista, kuidas meie tooteid ja teenuseid täiustada. See võib hõlmata sinu andmete (sealhulgas tehingute) töötlemist või koostööd kolmandate osapooltega (sel juhul me ei tuvasta sind ega teisi kliente otseselt), et aidata oma kliente paremini profiilida ja oma tooteid turundada. Tagame, et selliste kolmandate osapoolte puhul rakendatakse asjakohaseid kaitsemeetmeid, et sinu andmed oleksid kaitstud. Allpool leiad lisateavet kolmandate osapoolte reklaamipartnerite poolt Monese'i analüüsi eesmärgil töötlemise kohta.

Sinu nõusolekul kasutame sinu isikuandmeid:

  • Pakkuda teavet Monese toodete ja teenuste kohta, mis meie arvates võiksid sulle meeldida. See kehtib ainult siis, kui oled Monese kontole registreerunud enne 10. augustit 2020, vastasel juhul tugineme oma õigustatud huvidele, nagu allpool kirjeldatud.
  • Kutsumaks osalema turu-uuringutes (nt fookusgrupid, intervjuud ja uuringud).
  • Pakkumaks teavet Monese toodete ja teenuste kohta, mis meie arvates võiksid sulle meeldida.
  • Turustamaks meie tooteid.
  • Monese Hubi jaoks (kus võid kasutada meie partnerite laia valikut tooteid ja teenuseid).

Kui küsime sinult luba isikuandmete töötlemiseks, saad loa andmisest keelduda või selle igal ajal tagasi võtta, kasutades selle privaatsusteatise lõpus olevaid üksikasju või küpsiste või muu sarnase puhul küpsiste poliitika kaudu. Turundussõnumi saamise nõusoleku tagasivõtmiseks saad määrata oma eelistused Monese'i rakenduse seadetes või järgides turundusmeilides olevat loobumislinki.

3. Kellega me sinu isikuandmeid jagame

Jagame sinu isikuandmeid organisatsioonide ja partneritega, kes võimaldavad ja täiustavad Monese teenuseid, mida sa kasutad, või kui seda nõuab seadus või kohtumäärus. Nende hulka kuuluvad:

  • Monese Ltd kontserni ettevõtted, sidusettevõtted ja filiaalid.
  • Mis tahes kolmas osapool pärast Monese'i ettevõtte või võla ümberstruktureerimist, müüki või omandamist, kui see isik kasutab sinu teavet samal eesmärgil, milleks algselt selle andsid.
  • Organisatsioonid, mis aitavad meil sinu identiteeti kontrollida.
  • Organisatsioonid, mis aitavad meil pangateenust pakkuda. See sisaldab:
    • Kaardi väljastajad.
    • Sõltumatud kolmanda osapoole teenusepakkujad, kellega sa (või kolmas osapool, kes annab sinu nimel juhiseid) palud meil teavet jagada (nt makse algatamise või kontoteabe teenuste pakkujad). Kui jagame sinu teavet nende kolmandate osapooltega, ei ole meil kontrolli selle üle, kuidas nad seda kasutavad. Selles pead sina (või sinu konto üle volitusi omav isik) kolmanda osapoolega otse kokku leppima.
  • Ettemaksuteenuse pakkujad.
  • PrePay Solutions (PPS), mis on eraldi sõltumatu andmetöötleja sinu Monese'i kaardiga seoses töödeldud info ja kõigi Monese kaardi toimimisega seotud vajalike toimingute osas, sealhulgas: võimaldades sul oma Monese kaardi vastu võtta, aktiveerida ja kasutada; maksetehingute tegemine ja vastuvõtmine, Monese konto ja Monese kaardi seadusest tulenevate nõuete täitmine; sinu päringutele vastamine ja teabe edastamine. PPSi privaatsusteade on saadaval nende veebisaidil: https://www.pps.edenred.com/pages/privacy
  • Makseteenuste pakkujad ning tehnilised ja mittetehnilised töötlejad.
  • Meie IT- ja küberturbeteenuste pakkujad.
  • Krediidiinstitutsioonid. Lisateavet selle kohta, kuidas nad isikuandmeid töötlevad, leiad https://www.equifax.co.uk/crain, https://www.experian.co.uk/crain/index.html ja https://www.transunion.co.uk/crain.
  • Organisatsioonid, mis pakuvad meie klienditeeninduse tööriistu.
  • Kõik organisatsioonid, mis lubavad sinu poolt kasutatavaid Monese'i teenuseid.

Juriidiliste kohustuste täitmiseks võime jagada sinu isikuandmeid:

  • Valitsus- ja õiguskaitseorganid finantskuritegude ennetamisel ja terrorismivastases võitluses (kui Monese'il puudub selge seaduslik kohustus andmeid jagada, võime siiski jagada andmeid, kui see on Monese'i õigustatud huvides ja vastuvõttev organisatsioon, kui on näiteks tugev kahtlus kuritegelikus tegevuses).
  • Maksuametid
  • Pettuste ennetamise agentuurid ja hoolsuskohustusteenuste pakkujad.
  • Iga organisatsioon, kes seda seaduslikult nõuab.

Kui pettuste ennetamise agentuurid edastavad sinu isikuandmeid väljapoole Ühendkuningriiki või EMPd, seavad nad nende andmete saajatele lepingulised kohustused kaitsta sinu isikuandmeid Ühendkuningriigis või EMPs nõutava standardi kohaselt. Samuti võivad nad nõuda, et adressaat liituks rahvusvahelise raamistikuga, mis on mõeldud turvalise andmete jagamise võimaldamiseks.

Kui oled oma nõusoleku andnud, võime sinu isikuandmeid jagada:

  • Turundus- ja reklaamiteenuseid pakkuvad organisatsioonid.
  • Organisatsioonid, mis pakuvad Monese Hub teenuseid.
  • Kõik, kes annavad meile selleks selgesõnalise loa.

Tõeliselt piirideta pangateenuse pakkumiseks teeme koostööd väljaspool Ühendkuningriiki või EMP-d asuvate teenusepakkujatega ja kasutame neid. Teeme koostööd ainult organisatsioonidega, mis vastavad Ühendkuningriigi ja ELi andmete privaatsusnõuetele ja kus on sõlmitud asjakohane leping meie klientide isikuandmete kaitsmiseks.

Kõigil juhtudel jagame me ainult neid isikuandmeid, mis on tingimata vajalikud meie teenuste osutamiseks, oma kohustuste täitmiseks sinu ees ja juriidiliste või regulatiivsete nõuete täitmiseks.

Kolmanda osapoole reklaamipartnerite seiretegevus Monese analüütilistel eesmärkidel

Meie kolmanda osapoole reklaamipartnerid töötlevad andmeid (mis ei tuvasta sind ega teisi kliente otseselt), et pakkuda meile reklaamiga seotud teenuseid, näiteks turundusanalüütikat ja turundust ning soorituse optimeerimist, aga ka muudel täiendavatel eesmärkidel. Allolevas tabelis on link iga partneri privaatsusteatisele, kui soovid rohkem teada saada, mida nad sinu andmetega teevad.

PartnerLink to Privacy Notice
Apple Search Adshttps://searchads.apple.com/privacy/#:~:text=Apple%20Search%20Ads%20doesn't,device%20data%20with%20data%20brokers
Affiliate Windowhttps://www.awin.com/gb/privacy#how-we-use-data-from-advertisers-and-publishers
Facebookhttps://www.facebook.com/legal/technology_terms
Firebasehttps://firebase.google.com/policies/analytics
Google Adshttps://privacy.google.com/businesses/processorterms/
Instalhttps://www.iubenda.com/privacy-policy/417981
MiQhttps://www.wearemiq.com/privacy-and-compliance/privacy-policy/
Mobuppshttps://mobupps.com/presentations/Mobupps_Privacy_policy.pdf
Outbrainhttps://www.outbrain.com/legal/privacy#privacy-policy
TikTokhttps://www.tiktok.com/legal/privacy-policy?lang=en#section-3
BCNMonetizehttps://bcnmonetize.com/privacy-policy-and-terms-and-conditions/
Iconpeakhttps://www.iconpeak.com/legal/#section-2-link
Tapticahttps://www.taptica.com/privacy-policy/

Kuidas keelduda kolmandate osapoolte reklaamipartnerite seiretegevusest Reklaamide jälgimisest saad loobuda, kohandades oma seadme seadeid. Saad sellest keelduda avades telefoni seaded ja tehes vastava muudatuse.
Kui kasutad iOS-i, vali Seaded> Privaatsus> Jälgimine ja lülita see välja.
Kui kasutad Android-i, vali Seaded> Google> Reklaamid> Reklaamide isikupärastamisest loobumine ja lülita see välja, puudutades ekraanil olevat lülitit halliks/välja.

4. Kui kaua säilitame isikuandmeid

Hoiame klientide isikuandmeid kuus aastat pärast ärisuhte lõppemist, välja arvatud juhul, kui:

  • Seadus nõuab, et me säilitaksime isikuandmeid pikema aja jooksul või kustutaksime need varem.
  • Kasutad oma õigust oma isikuandmete kustutamiseks meie süsteemidest (kus see kehtib).
  • Meil on õigustatud põhjus seda säilitada (näiteks aidates meil vastata küsimustele või kaebustele ja näidata, et oleme finantskuritegevuse vastases võitluses kohelnud sind õiglaselt).
  • Pettuste ennetamise agentuurid saavad isikuandmeid hoida erinevatel ajavahemikel ja kui sind peetakse pettuse või rahapesu ohuks, võib sinu andmeid hoida kuni kuus aastat.

5. Sinu õigused

Sul on oma isikuandmetega seotud järgmised õigused.

Õigus tutvuda meie valduses olevate isikuandmetega

Või taotleda juurdepääsu kõigile isikuandmetele, mida meie kohta hoiame. Seda nimetatakse subjekti juurdepääsu päringuks.

Õigus oma isikuandmete kustutamisele meie süsteemidest

Võid taotleda, et kustutaksime mõned või kõik isikuandmed, mida me sinu kohta hoiame. See ei pruugi alati võimalik olla, kuna seaduse järgi peame teatud teavet säilitama.

Kui arvad, et mõni sinu valduses olev isiklik teave on ebatäpne, on sul õigus seda uuendada (näiteks võid värskendada oma isiklikke või kontaktandmeid).

Võid vaidlustada oma isikuandmete töötlemise või nõuda selle piiramist (näiteks võid igal ajal oma nõusoleku turustamiseks tagasi võtta).

Võid paluda meil esitada sinu isikuandmete koopia struktureeritud, tavaliselt kasutatavas ja masinloetavas vormingus. Võid taotleda, et me edastaksime selle sulle otse või sinu valitud kolmandale osapoolele.

Kui oleme tehnoloogiat kasutanud automatiseeritud otsuse tegemiseks või sinu sobivuse hindamiseks Monese teenuse jaoks, on sul õigus otsus otse meie klienditeeninduse kaudu vaidlustada.

Nende õiguste kasutamiseks esita lihtsalt taotlus klienditeeninduse meeskonnale Monese'i rakenduse vestlusfunktsiooni kaudu või e-posti aadressil privacy@monese.com. Püüame kõik soovid täita ühe kalendrikuu jooksul.

6. Kaebuse esitamine

Kui sa ei ole rahul meie isikuandmete haldamise või kasutamisega, on sul õigus esitada kaebus. Me eelistaksime, et kaebused saadetaks e-posti aadressil complaints@monese.com, kuid võid oma kaebuse registreerida ükskõik millise meie klienditeeninduse kanali kaudu.

Kui me ei suuda sinu kaebust sind rahuldaval viisil lahendada, saad esitada kaebuse asjaomase andmekaitseasutuse kaudu. Ühendkuningriigi puhul on see teabevoliniku büroo (vt https://ico.org.uk/make-a-complaint/). Väljaspool Ühendkuningriiki saad ühendust võtta Belgia andmekaitseametiga (https://www.gegevensbeschermingsautoriteit.be/citizen/actions/lodge-a-complaint) või kohaliku andmekaitseasutusega.

Kui sul on küsimusi või soovite rohkem teada, võta kindlasti ühendust meie andmekaitsespetsialistiga aadressil dpo@monese.com või kirjuta meile aadressil Tallis House, 2 Tallis Street, London, EC4Y 0AB.